Púderes - Ombre Szemöldök tetoválás

A púderes szemöldök szemöldök tetoválás az élethű, természetes hatású szemöldököt hangsúlyozza, hasonló képpen, mint a mikroszálas szemöldök tetoválás, viszont technikájában különbözik.

A púderes hatású szemöldök tetoválásnál, nem szálakat tetoválok, hanem finom, frissen festett, vagy épp sminkelt hatást keltek, amely egy gyönyörű, sűrűbb hatású, határozottabb szemöldököt eredményez. Mivel több árnyalatot használok, a soft powder szemöldök tetoválásod nem lesz túlzóan karakteres, szigorú, hanem természetes hatásával a saját szépséged emeli ki. Finoman, pontszerűen, pixelszerűen viszem be a pigmenteket a bőr hámrétegébe. Ez a felső réteg, ahol nincsenek idegek, így nem fáj miközben tetovállak. Közkedvelt, mivel nem töményen, határozottan marad a bőrben, hanem légiesen, így belesimul az eredeti szemöldöködbe.


Tetoválás kizáró okok és kontraindikációk

Pigment

NPM-a művészet ihlette pigmentáció!Az NPM márkában az elmúlt években sem csalódtunk, de legújabb fejlesztése a 2019-es év egyiklegmeghatározóbb újdonságának ígérkezik.Gyönyörű színskálával rukkolt elő, melynek művészi elnevezésével tovább fokoztakíváncsiságunkat!A mély sötétbarnától egészen a púderes rózsaszínig kínál majd számtalan színárnyalatot, melyetegyszínes vagy kevert használattal is alkalmazhatunk.Ganguin, Gaudi, Picasso, Shagal, Van Gogh, Salvador-művészi megjelenés, a barna művésziárnyalatai.A tökéletes beépülés és a homogén végeredmény eddig is jellemezte az NPM létezését, de ebben aszériában erre most még nagyobb hangsúlyt fektettek a márka szakemberei. Telt színek, varálhatómegoldások, krémes, bársonyos testesség és a színek izgalmas játéka jellemzi.A sminktetoválás tartósságában, az intenzív színek életre hívásában és a természetes hatáselérésében nem ismer kompromisszumot!A New Permanent Makeup Technologies a trendi megoldásokat kínálja.Utóápolás

A testtetoválásoknak és a sminktetoválásoknak egyaránt szüksége van a hatékony ápolásra annak érdekében, hogy a gyógyulás minél gyorsabban és zökkenőmentesebben alakuljon. Ehhez speciális ápoló készítmény használatára van szükség, mely effektíven táplálja a tetoválás miatt sérült bőrfelületet. Ám a szemhéj egy igen érzékeny felület, nem ápolhatjuk ugyanazzal, mint a testtetoválásokat vagy a száj- és szemöldök tetoválásokat. A ROSA Eyeliner After Care pontosan ezért jött létre!

  • Panthenol és E-vitamin tartalmának köszönhetően ápolja, nyugtatja, hidratálja és finom bevonattal védi a tetovált felületet
  • Nem zsíros, nem folyik, szembe kerülve nem csíp, nem okoz irritációt vagy homályos látást
  • Óvja a friss tetoválást a kiszáradástól, a kellemetlen húzódástól
  • Támogatja a kellemesebb gyógyulási folyamatot, lehetővé teszi a maximális pigmentbeépülést
  • Használatával hosszan tartó, szép eredményt érhetünk el
  • Sebgyógyító, fertőzés és gyulladásellenes hatású, ezzel is támogatva a tetoválás higiéniáját
  • 100%-ban natúr kozmetikum, kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmaz

Szemhéjtetoválás utóápoló krém, melyre minden sminktetoválónak szüksége van!

Ez a természetes összetevőkből álló utóápoló krém mindenki kedvence lesz, aki a natúrkozmetikumokat részesíti előnyben a friss tetoválások ápolása során is! Puhítja, hidratálja, regenerálja és bársonyossá varázsolja a tetovált bőrfelületet. Használatának köszönhetően elmúlik az irritáció és az esetleges ödéma.

A ROSA Eyeliner After Care szemhéjtetoválás utóápoló krémet minden sminktetoválónak érdemes beszereznie, aki foglalkozik a szemhéj tartós sminkelésével! Használatával ugyanis biztosítható a hatékony gyógyulási folyamat.

Ha sminktetoválóként fontos számodra a maximális tartósság elérése a szemhéjon, akkor ennek az utóápolónak ott kell lennie a szalonodban!

Így használd!

A tetoválás ápoló balzsam használatáról már a termék neve is árulkodik. Hatékonyan ápolja és védi a szemhéjtetoválásokat. Ha test-, ajak- vagy szemöldök tetoválások utóápolására keresel terméket, akkor viszont a ROSA After Care Balm-ot válaszd!

Az Eyeliner After Care-rel 7-10 napon át szükséges a szemhéjtetoválásokat ápolni. Először finoman tisztítsuk le nedves vattakoronggal a tetoválás felszínét, hogy ne száradhasson rá az esetlegesen szivárgó szövetnedv, majd ezután kenjük be az utóápoló krémmel. Mindig csak vékony rétegben szabad felvinni a szemhéjra, hogy közben ne érje "szaunahatás" a friss tetoválást.

Olyan vékonyan kell bekenni a szemhéjtetoválást ezzel a krémmel, hogy ne legyen látható a bőrön a krém fehér színe. A bőr hőjétől kissé megolvad, és rögtön beszívódik a szövetek közé, közben védőréteget, egy filmbevonatot képez a tetoválás felszínén.

A friss tetoválást nem szabad hagyni kiszáradni, mert a száraz var kihúzhatja a bőrből a sminktetováló pigmenteket! Emiatt a szemhéjtetoválás utóápoló krém naponta többszöri használata szükséges! 3-4 óránként célszerű ellenőrizni, hogy van-e elegendő sminktetoválás ápoló balzsam a bőrfelületen.

Az Eyeliner After Care főbb összetevői

Értékes növényi olajok és zsírok speciális arányú ötvözetét tartalmazza az Eyeliner After Care, mindezt egyedi receptúra alapján:

Argán olaj, E-vitamin, Demineralizált víz, Panthenol.

A felhasznált összetevők magas arányban tartalmaznak esszenciális zsírsavakat, amelyek nagyon hasonlítanak az emberi bőr faggyú szerkezetéhez. Éppen ezért rendkívül jól tudnak hasznosulni. Jelentős mennyiségben tartalmaz E-vitamint, mely kiváló antioxidáns a bőr számára.

Támogatják a bőr védekező- és regenerálódó képességét, segítik a gyógyulási folyamatok zökkenőmentes, gyors lezajlását. Segítik a bőr élettani folyamatait (pl. a bőr védekezőképessége, bőrlégzés, bőr anyagcseréje és keringése), hogy azok minél egészségesebb módon menjenek végbe.

Mesterséges illataromákat nem használunk termékeinkben. Lágy, édeskés, finom vaníliás illatukat a természetes növényi kivonatok adják.

Gyakori kérdések a szemhéjtetoválás utóápoló krémről:

1. Milyen problémára nyújt megoldást az Eyeliner After Care?

A ROSA Eyeliner After Care speciálisan a szemhéjtetoválások hatékony utóápolására lett kifejlesztve. Gyorsan beszívódik a bőrbe, közben a felszínen egy vékony védőréteg marad, mely óvja a friss tetoválást a kiszáradástól és a kellemetlen húzódástól. Támogatja a gyógyulási folyamatot, lehetővé teszi a maximális pigmentbeépülést, ezért szebb végeredmény várható.

2. Miben más az Eyeliner After Care, mint a többi tetoválás ápoló készítmény?

Az Eyeliner After Care 100%-ban természetes összetevőkből áll, melyek között gyulladáscsökkentő és sebgyógyító alapanyagok is megtalálhatók. A natúrkozmetikumban semmiféle káros vagy felesleges hozzávaló nem található, így bátran használhatja mindenki!

Számos más tetoválás ápolásra használt kozmetikummal ellentétben az Eyeliner After Care nem tartalmaz olyan - a friss tetoválásokra - káros összetevőket, mint például a PEG, a szilikonolaj, a vazelin vagy a paraffinum.

Nem zsíros, nem olvad, nem csíp, ezért nem okoz irritációt vagy homályos látást, ha bekerülne a szembe. Ez a legjobb választás, ha szemhéjtetoválás utóápolásról van szó!

3. Hogyan érdemes használni a szemhéjtetoválás utóápolót?

Az Eyeliner After Care-rel 7-10 napon át szükséges a szemhéjtetoválásokat ápolni. Először finoman tisztítsuk le nedves vattakoronggal a tetoválás felszínét, hogy ne száradhasson rá az esetlegesen szivárgó szövetnedv, majd ezután kenjük be az utóápoló krémmel. Mindig csak vékony rétegben szabad felvinni a szemhéjra, hogy közben ne érje "szaunahatás" a friss tetoválást.


Fotógaléria