Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Műszempilla építés

A szempillák légiesen könnyűek, és ultravékonyak, igy nem nehezítik el a saját pillákat. Azoknak ajánlom akiknek ritka a saját szempillája, illetve akik nem érik be a kevéssel, drámai hatást szeretnének elérni!

A műszempilla felrakása során lényeges, hogy a felhasznált anyag a vendég számára kényelmes és megfelelő méretű legyen. A „D”-k száma attól függ, hogy hány műszempilla kerül felhelyezésre egy természetes szálra. Töltésre 2-4 hetente érdemes eljárni.

Műszempilla előnyei

  • Hosszabbíthatjuk, dúsíthatjuk vele a természetes szempillákat, valamint a különböző styling-okkal optikailag formálhatjuk általa a szemet.
  • A műszempilla színe fekete, mellette smink használatára sincs szükség, így rengeteg időt megspórolhat vele az ember.
  • Kényelmes, nem okoz fájdalmat, szakszerű felhelyezés esetén nem tesz kárt a saját pilla állományban.

 

Szempilla építés előtt amit tudnod érdemes:

Érdemes előtte hajat mosni, mert pillázás után két napig nem szabad, mivel a víz a ragasztót e napokon még oldja, ugyanis 48 óra a ragasztó teljes kötési ideje.

Ha szaunázni, gőzfürdőzni, szoláriumozni, edzeni tervezel, azt is előtte való nap iktasd be, mivel építés után két napig nem érheti fokozott hő, gőz, pára (pl. főzés, fürdőszobában lecsapódó pára) és verejték sem a szempilládat.

Az építésre smink nélkül érkezz!

Ha kontaktlencsét viselsz, gondoskodj róla, hogy magaddal hozd kontaktlencse tárolód, illetve folyadékod, ugyanis pillázás előtt ki kell venned majd a kontaktlencsét.

2-4 hetente javasolt megjelenned választott töltési időpontodon, hogy mindig friss, hiánytalan és gyönyörű maradjon pilla szetted.

Amit a műszempilla ápolásról tudnod kell:

A műszempilla ápolás lényeges pontja, hogy SOHA nem érheti olaj, vagy olajtartalmú termék pl. szemfesték lemosó, zsírossabb arckrém.

Ne dörzsöld a szemedet, ne tépkedd a pillákat!

Ajánlott oldalfekvés helyett inkább hanyatt aludni a párnához dörzsölődés elkerülése végett!

Minden reggel ajánlott szempillakefét használni a szálak elrendezése végett!

Miután letelik az építés utáni 48 órás ragasztó kötési idő, kötelezően tisztítani kell minden nap a szempillákat szempilla samponnal és vízzel, a megfelelő higiénia elérése érdekében!

Töltésre ne érkezz sminkmaradványokkal, minden építés előtt alaposan tisztítsd meg a szempillákat.

 

 

Elérhetőség

Sándor Adrienn

5661 Újkígyós, Petőfi utca 45

+36707327794

kalakozmetikaujkigyos@gmail.com

eOldal.hu, 2007-2022 © Minden jog fenntartva.